Om fjøset

FJØSET PÅ ROTERUD

Fjøset på gården er opprinnelig fra 1860, og har gjennom tida huset både hester, kuer og griser.


I 1981 ble det utvidet med et nytt grisefjøs, som var i drift frem til 1990.


I 2017 ble fjøset ryddet, oppgradert og satt i stand til festlokale - i første omgang til eget bruk. 


Nå tilbys fjøset til utleie for lukkede selskap av ulik art - fra jubileer til konfirmasjoner, bryllup, dåp, minnestunder, møter og andre sammenkomster.


Se mer detaljer under "Priser" for hva som er inkludert i leien. 


GAMLEFJØSET

Den gamle delen av fjøset består av en liten gang, to separate toaletter (det ene tilpasset HC), et lite kjøkken og et rom på 60 m2 med spisebord med plass til 12 personer. 


Rommet egner seg for godt for mindre arrangementer.


Kjøkkenet har oppvaskmaskin, kjøleskap og en enkel kokeplate. Mat må i hovedsak tilberedes annet sted, eller bestilles eksternt av leietaker selv. 

I en gammel chaisselong og to lenestoler kan man nyte varmen fra peisen.NYFJØSET

Den nyere delen av fjøset er på 170 m2 med plass til omlag 120 gjester. Det store rommet byr på mange alternative løsninger for borddekking. 


En liten scene i hjørnet av lokalet passer fint for en DJ, eller den kan utvides ved annen underholdning eller liveband.


Små fjøsvinduer er byttet ut med store vinduer, og panoramautsikten over Gjøvik by, Toten og Mjøsa må oppleves!UTEDO MED MJØSUTSIKT

I 2022 ble fjøset utvidet med en "dobbeltdekker" som har vært en drøm for vertskapet i mange år: en dobbel do med vinduer fra gulv til tak og utsikt utover Mjøsa - uten innsyn...

"Dassen" er godt egnet for nygifte som trenger en pustepause fra selskapet, eller venninner som foretrekker å gå to sammen på det lille rommet:-)